کمیسیون ماده 100 یزد

کسروی حافظ را قافیه‌سازی می‌داند که گاه برای رعایت قافیه ناچار به سرودن عبارات بی‌معنی می‌شد. او عقیده دارد که حافظ بر اثر مطالعهٔ اندیشه‌های مکاتب متضاد، خردش در میان آن‌ها سرگردان و آشفته شده و چون به هیچ‌کدام پایبند نگردیده سخنان پریشان و متضاد گفته و در باطن به همه چیز بی‌عقیده شده و از این‌رو به خراباتی‌گری، که با بی‌عقیدتی سازگار است، روی آورده‌است و چون خراباتیان جهان و کار جهان را بیهوده می‌دانند، توصیه می‌کنند که غم و اندوه گذشته و آینده را نخورید و اگر خوشی به خودی خود دست نداد با شراب آن را به دست آورید و این علت باده‌نوشی‌های حافظ است.

در ۱۲۸۷، محمدعلی شاه قاجار مجلس را به توپ بست. در این هنگام حاجی میرزا حسن مجتهد با گروهی از هم‌اندیشان‌اش در دوه‌چی انجمن اسلامیه را پدیدآوردند و کسروی که در این زمان هنوز طلبه بود بینندهٔ این رخدادها بود. پس از آن، تبریز چهار ماه دچار درگیری و خون‌ریزی بود که حاصلش برچیده‌شدن اسلامیه بود. کسروی که در این زمان هفده ساله بود به ناچار خانه‌نشین شد و به خواندن کتاب پرداخت.

صفحه‌های دارای تابع تجزیه‌گر آرایش‌عدد با آرگومان غیرعددی

او نتیجه می‌گرفت که گویش ترکی فعلی که از خارج تحمیل شده‌است، اکنون باید جای خود را به فارسی، زبان رسمی کشور بدهد؛[۴۲] کاوه بیات[۴۳] به مقاله کسروی در نشریه پرچم[۴۴] به دیدگاه دیگر او اشاره می‌کند:

↑ با انواع وکالت و شرایط قانونی هرکدام آشنا شویم - سامانه وکیل تاپ ↑ «وکیل کیست و به چه کسی وکیل پایه یک دادگستری گفته می‌شود؟». خبرگزاری تسنیم.

سلام،میشه راهنماییم کنید برای ریزش مو کجا برم من تو شهرخودمون کلی دکتررفتم تهران هم پیش دکتر نخعی و کلینیک دکترنیلفروش زاده رفتم هیچ فایده ای نداشته همون قرصا همون ریزش و ای بسا بیشتر مشکل هورمونی و کیسته …پنج ساله اوضاع همینه ممنونم

سخنرانی محمد امینی درباره احمد کسروی در دانشگاه دلفت - هلند (ویدئو)

ویکی‌پدیا® علامتی تجاری متعلق به سازمان غیرانتفاعی بنیاد ویکی‌مدیا است.

↑ ۵۳٫۰ ۵۳٫۱ یزدانی، حسین (۱۳۵۷). نوشته‌های کسروی در زمینه زبان پارسی. سپهر.

دوستان خانم دکتر فیروزه مینو بنظرم بهترین متخصص پوست در تهران هستن.من صورتم پر از جوش بود پیش ایشون رفتم مثل معجزه میمونه کارشون.

در مواردی که اشخاص برای دفاع از حقوق خود در دعاوی حقوقی نیاز به وکالت داشته باشند ولی توان مالی انتخاب وکیل را نداشته باشند با تشخیص اداره معاضدت مرکز وکلای قوه قضاییه و کانون وکلای دادگستری، وکیلی به صورت رایگان دفاع از حقوق شخص مُعسِر را برعهده می‌گیرد.

↑ عرفان کسرائی، آیا آتئیسم در ایران در حال گسترش است؟، بی‌بی‌سی فارسی ↑ یارشاطر، احسان (۲ ژوئن ۲۰۱۲). «نگاهی به دانشنامه‌های فارسی معاصر». بنیاد مطالعات ایران.

در تهران نوشتارهایی دربارهٔ نارسیدگی به گور نادرشاه افشار نوشت که این کوشش‌ها به آشنایی او با گروه‌های اسپرانتودان هم انجامید. همچنین نشست‌ها و بحث‌هایی با بهاییان داشت. در این میان به او ریاست عدلیه تبریز را کردند که نپذیرفت. در این میان کسروی هنوز خانواده‌اش را به تهران نیاورده بود و برای این کار پول بسنده‌ای نداشت. در این میان بدو عضویت در استیناف تبریز را پیشنهاد کردند که او پذیرفت. در بهمن به سوی تبریز راه افتاد، برف و بوران او را بیست روز در راه نگه‌داشت. در این هنگام آذربایجان چون دیگر جاهای ایران آشفته‌بوده و اسماعیل آقا سمتقو بر ارومیه چیره گشته‌بود. عدلیه نیز آنگونه که کسروی می‌گفت دچار فساد بسیاری بوده‌است. روزنامه ملانصرالدین که در پی شورش قفقاز این زمان در آذربایجان پخش می‌شد نیز به این تباهی به زبان طنز می‌پرداخت. با این همه کسروی سه هفته بیشتر در تبریز نماند چه که سید ضیاءالدین طباطبایی با کودتا دولت وکیل پایه یک دادگستری استان تهران، تهران را در دست‌گرفته و او در ۲۳ اسفند دستور به بستن عدلیه داده‌بود.

در این شرایط دولت به مردم آرد می‌داد و دموکرات‌ها نیز میانجی پخش آرد میان مردم بودند. کسروی هم در هکماوار در این کار به کوشش پرداخت.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *